Facebook-on mit lehet tenni az ellen, hogy oldalt Like-oljak? (akaratomon kívül)
Figyelt kérdés
Már sokadszorra találkozok olyan oldalakkal, amik "belájkoltatják magukat, vagyis alattomos módon like-olja az oldalt vagy megosztja. Ez ellen mit lehet tenni? /Azon kívül, hogy ne kattintsak rá?2013. nov. 18. 19:15
1/4 anonim válasza:
ne kattints rá, más megoldás nincs
2/4 anonim válasza:
A facebook alkalmazásokat egyesével nézd végig. Nevedben megoszthatnak stb. Ha letiltani nem tudod, mondd meg, hogy csak egy szűk csoport láthassa az automatikus megosztásokat( pl. egyedül csak te).
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam, pl. van most is egy esemény amire sem én , sem ismerőseim nem jelentkeztek, ellenben ott van hogy "talán részt veszek" . A tippem az hogy volt a szervezésükben egy korábbi buli, arra rányomtam, és most ezt változtatgatják folyton más dátumra és tesznek ki más infot.... Ilyenek ellen mit lehet tenni?
2014. febr. 7. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!