Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mindenhol kell jövedelemigazol...

Mindenhol kell jövedelemigazolás ha tv-t szeretnék venni?

Figyelt kérdés
140 ezret keresek, 20.000-ig /hó beleférne egy tv, de csak 40 ezret tudok igazolni a keresetemből. az a kérdésem hogy ahol részletre lehet tv-t vásárolni mindenhol kell jövedelemigazolás?
2013. nov. 18. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, valahogy meg kell bizonyosodniuk róla, hogy tudod is fizetni a részleteket. A két szép szemedért ugyan senki nem előlegezi meg neked.

Ha nem tudod igazolni, akkor marad az a megoldás, hogy a havi 20at, amit erre szánsz, félrerakod, és ha megvan a szükséges összeg, megveszed a tévét. Ahhoz nem kérnek papírokat.

2013. nov. 20. 12:39
 2/2 A kérdező kommentje:
értem én, csak azt nem értem, hogy 3 hónapja vettünk a férjemmel részletre egy-egy 90.000-es telefont, ott nem kértek semmit, ennél többet a tv-re sem szánok. fura. és másik kérdés: mennyit kell igazolni? elég ha a tv havi részletét fedezi?
2013. nov. 20. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!