Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem tölt a tabletem . És nem...

Nem tölt a tabletem . És nem működik a GPS benne egy ideje . Miért!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még kb 1 éve kaptam egy tabot : Navon Platinum Explorer

[link]

rendesen használtam gps,játékok,könyvtárral stb stb.

aztán egyszer feltettem töltőre és magát a tabletet felraktam a szék karfájára . nos,a macskám beleakadt és lerántotta,de magának a tabnak nem lett semmi baja , csak a töltő fém része(ami benne van a tabban)

akkor semmi töltési hiba nem volt ..

aztán most kb 2 hete lemerült (persze addig is volt töltve rendesen :DDD)

és felraktam töltőre de csak annyit mutatott ,hogy egyszer ugye a teljesen üres aksi ,aztán az egész képernyő fekete ,és ezt folyamatosan .

Aztán gondoltam csak a konnektoros töltővel lehet gáz.

Ma bekapcsoltam a gépem,és megpróbáltam USB-n keresztül tölteni ,de ugyan ez a tapasztalat .

Mit tegyek !!?? nagyon félek hogy tönkre ment,egyszer már volt szervizbe az SD kártya miatt,és nagyon sokat kellett fizetni érte..mármint ahhoz képest hogy nem is jól csinálták meg.

Azóta nem jó benne az úgy nevezett IGO program azt írja hogy nincs GPS kártya vagy valami hasonló ... ez eddig nem volt ,és semmit nem szedtem rá ami most nincs rajta ...

előre is köszönöm,az első kérdés fontosabb lenne !

13/L

2013. nov. 17. 18:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Leesett és tönkre ment. Mi a kérdés?
2013. nov. 17. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!