Ti mit gondoltok az ilyen energiamegtakarító " kütyükről " amik akár 75% számlacsökkenést is ígérnék?
szerintetek lehetséges ekkora villany - fogyasztáscsökkenést elérni bármivel is ha semmit nem változtatunk azon hogy milyen eszközöket és hogy mennyi ideig üzemeltetünk csupán egy ilyen kütyüvel? én jelenleg valami Energy Saver Pro-ról beszélek... facebookon osztotta meg valaki és beleolvastam és valahogy lehetetlennek tartok ezt a 75% ot... meg valahol olvastam abban amit megosztottak hogy nemtudom milyen elektromos zajt csökkent a rendszerben és így mérsékli a fogyasztást... hát nemtudom nekem van egy túlfeszültségfédős elosztóm és arra is rá van írva hogy véd ezek ellen...
Szóval, ti mit gondoltok erről?
"Szóval, ti mit gondoltok erről?"
Azt hogy sokan bedőlnek. Mindig van egy pár madár aki beveszi.
A masik elhallgatott teny pedig, hogy jelentosen csokkentheto a futesszamla (gaz, villany, fa es szentuzeles eseten is), ha az ember tart otthon egy varangyos bekat es mindig mikor bekapcsolja a futest haromszor gyorsan keresztet vet.
Pont igy mukodik az energy saver pro is. Hinni kell benne, aztan mar a kutyat nem erdekli, hogy nem mukodik.
Fizikát nem lehet átba_ni... Hülyeség. Ne dőlj be neki.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-k..
Itt már leírtam róla a véleményem, meg hogy mi is ez valójában. Olvasd el a válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!