Milyen jó fejhallgatókat ismertek?
Szempotok:
1. Az ára ne legyen túl nagy (max 10ezer körüli)
2. Jó basszusa legyen
3. Sokáig bírja (megbízható legyen)
4. Kényelmes legyen
Külön előny:
1. Hangerőszabályzó
2. A vásárlás során fejhallgatót+vezetéket adnak, amit be kell dugni a fejhallgatóba (nem kell újat venni ha gond van a vezetékkel) vagy vezeték nélküli legyen.
Olyat írjatok amit ti is kipróbáltatok (akár egyszer is) ,
írjátok le tapasztalaitokat, előnyeiteket velük kapcsolatban , illetve a hátrányait.
(Amit a szempontokba, előnyökbe írtam, azért írtam hogy legyen hol elindulni)
Vezeték nélkülit semmiképp se vegyél, főleg ennyi pénzért ne, mert hangminőség romlást eredményez a kábel nélküli hangátvitel.
Cserélhető kábeles fejhallgatót ilyen áron csak a Superlux kínál, de ezen kritériumot figyelmen kívül hagyva is őket ajánlanám a kíválló ár/érték arányuk és kategóriájukból kiemelkedő minőségi hangzásuk miatt.
Én a HD661 típust javasolnám, mert cserélhető kábeles(a csomaghoz alapból jár egy hosszabb és egy rövidebb vezeték is). Erőteljes basszusokat ad úgy, hogy mellette a többi tartományt is kellő precizitással szólaltatja meg.
3 év garancia van a Superlux fejhallgatókra.
HD661(fekete színű): [link]
HD661(fehér színű): [link]
Értem, ezt a márkát eddig még nem is néztem köszönöm
Este még nézegettem füleseket és megakadt a szemem a maxell Retro Dj-én.
Az szerintetek milyen?
A cél az lenne hogy minél olcsóbb, de a 10ezer bőven belefér, csak nem találtam eddig olyan fejhallgatót ami jobb lenne a Retro dj-nél egészen mostonáig.
Nem is értem miért nem halottam eddig erről a márkáról.
Részben ott használnám,
A Muziker mennyire megbízható bolt?
Megbízhatóak, olvasd el a HD681B típus alatti vevői véleményt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!