Egy pci hálókártyát mire tudok használni?
Tudom hülye kérdés, de hülye vagyok ehhez a dologhoz.:D Mit érek ez azzal, ha egy ilyet beszerelek a gépbe?
Előre is köszönöm, aki segít.:)
Köszi.:)
Tehát, ha nekem van a gépemben hálózati kártya, amiről jön a net, akkor ha rakok bele egy ilyen pci kártyát, meg tudom osztani a netet úgy is, hogy pl. wifis okostelóval fel tudjak rá csatlakozni?
Egy hálókártya pont ugyanarra képes, mint az alaplapra integrált (illetve egy PCI csatolójú szűk keresztmetszet lehet gigabites hálókártya esetén).
Ha te Wifi hotsopotot akarsz csinálni a gépedből, akkor ahhoz egy vezeték nélküli hálózatikártyára, és egy megfelelő szoftverre (pl a nyílt forráskódú, ingyenes VirtualRouterre) van szükséged.
Utolsó: köszi!
Ilyen lenne a kártya.:D Szóval, ha ezt berakom a gépbe és leszedek hozzá egy szükséges progit, meg tudom osztani?
(Lesz hamarosan router is, de képtelen vagyok addig várni.:D)
"Szóval, ha ezt berakom a gépbe és leszedek hozzá egy szükséges progit, meg tudom osztani? "
Nem figyeltél.
Már le lett írva hogy nem jó arra amit te szeretnél.
Jaaa, elolvastam mégegyszer, tényleg nem figyeltem, bocsi.:D
Köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!