Mit szóltok ehhez az órához?
Én ezt néztem ki magamnak: [link]
Szerintetek milyen? Medddig bírná? Vagy esetleg ez: [link] Ezzel csak annyi a baj, hogy nagy a tokja. (vagy lehet csak szerintem...)
Szerintetek melyik a jobb vétel?? Vagy egy másik típust tudnátok ajánlani? Előre is köszi!!!!
Ha már kiadnál 28 ezret egy műanyag négygombos kvarcóráért, talán körül kéne nézni egy kicsit, mert ennyiért komoly órákat is kapni, pl.:
Szerintem elegánsnak egyik sem elegáns.
A mechanikus órák lehet, hogy macerásabbak de még is csak azok az igazi órák, egészen más mint egy kvarcot hordani.
Ízlések és pofonok kategória...Nekem a mechanikus órák bár elismerem a mérnöki tudást ami mögöttük van ,de elavultnak tűnnek. Kb mintha aranykurblival tekernénk be egy autó motorját. Mindennek megvan a maga rajongótábora ,vannak óramániákusok ,és az is igaz hogy az igazán méregdrága svájciórák ilyen mechanikus szerkezetűek . De köznapi használatra ,hogy megnézzük pontosan mennyi az idő egy egyszerű kvarc a legjobb. Nincs hibalehetőség nincs gondozás a sokévente egyszeri elemcserén kívül és pontosságban verik a mechanikust. Ha számkijelzős akkor nincs mozgó alkatrész se. Casiok meg híresek arról hogy sok extra funkciót is tudnak jó áron adni.
Én is most keresek nekem való órát és fontos, hogy bírja a strapát koszt sarat vizet de olcsó legyen és digi kijelzős. Casioban rengeteg ilyen van szerencsére, szóval a két linkelt óra közül nekem a 2. tetszik jobban.
Én ebben az árkategóriában a CASIO efa-119 valamelyik tipusát javaslom
szerintem a fekete a legjobb
nem linkelek mert már nem egyszer tiltotak le
Én inkább SEIKO párti vagyok.Sokkal komolyabb órákat készít mint pl. a Casio.
A SEIKO csoport tagja a PULSAR és a LORUS.
27000.- Ft-ért van pl. ez: [link]
SEIKO szerkezetes, sportosan elegáns karóra. Nem túl nagy és nem is "női óra"- mármint a mérete miatt :-)
Ezt felveheted pólóhoz is meg inghez is.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!