Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi történt a mail levelemmel?

Mi történt a mail levelemmel?

Figyelt kérdés
Tegnap este írtam egy mailt ismerősömnek.azt tudom, hogy külföldre utazott,nem is hívtam...ma fog hazajönni. Mikor elküldtem a mailt, kaptam egyből egy olyan tárgyú levelet az ő címéről,hogy "out of office",amiben angolul közli,hogy nyaral stb. és november harmadikáig a helyettesével beszélhetek,mert az akadémián dolgozik és azt a címet használja.biztos beállította ezt,hogy amíg távol van ez a válasz érkezzen a levél feladóinak,de ha ő itthon belép a mailbox-ába,akkor el fogja tudni olvasni a levelemet? köszii a választ előre is.^^:)
2013. nov. 2. 08:38
 1/1 belapus ***** válasza:

Elméletileg, amikor megnyitja a levelező programját, az összes addig küldött levelet meg kellene kapnia.

Kérdés:

- Mekkora a szolgáltató tárhelye, ahol ideiglenesen tárolja a még nem fogadott leveleket ?Amikor betelik - ha igaz - a régebbiek törlődnek.

- Az ismerősöd milyen beállításokat alkalmaz a nem fogadott levelekre ?A levelezőrendszertől függően esetleg töröltetheti is őket.

De az a legvalószínűbb, amit először írtam.

2013. nov. 2. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!