Miért írja ezt ki a HP nyomtató? Mit tehetnék? Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
most töltöttem újra a fekete festékpatront és mikor visszatettem azt írta-azóta is ezt írja-ki,hogy nincs patron vagy sérült. Pedig csak annyi volt,hogy feltöltöttem és vissza is tettem. Mi lehet a baja? aki tud segiteni légyszi írjon. Én már mindent kipróbáltam(tisztítás, ki-be kapcsolás)ami eszembe jutott.2009. nov. 14. 23:52
1/7 anonim válasza:
Feltöltötted az eredeti patront?...
Akkor lehet ez a baja!
Lehet, hogy megsérült töltögetés közben,vagy valamit érzékel, ami nem stimmel...
Nekem is HP-nyomtatóm van, úgy tudom, hogy ezeknek nem lehet feltölteni a patronját, én inkább mindig újat (eredetit!) vásárolok.
2/7 anonim válasza:
A HP-k többnyire utálják az utántöltött patronokat. Az enyém is hisztizik miatta. (Nem mai gyerek már.) Próbáld meg gyári patronnal.
3/7 A kérdező kommentje:
De már múltkor is töltöttem,akkor nem volt baja vele. Az eredeti meg vagy 5x drágább mintha tölteném és hát nem vagyok nagyon eleresztve anyagilag :(
Akkor most ezzel nem is tudok semmit csinálni?
2009. nov. 15. 00:36
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy most csak irja, vagy nem is nyomtat. Nekem is HP én az eredetit is feltöltöttem nekem nyomtat, csak nem irja a tinta szintet meg stb. Ha nem nyomtat akk lehet hogy megsérült nyom,tatás közben. Javaslom,hogy keress rá a neten a patrontöltésre, ott le van irva részletesen, hogy kell tölteni.
5/7 anonim válasza:
Előző vok, elirtam, nem " lehet megsérült nyomtatás közben" hanem töltés közben.
6/7 A kérdező kommentje:
de óvatos voltam vele, le se tettem,nem ejtettem el, nem értem hozzá a csatlakozójához sem, csak kivettem, befecskendeztem a festéket és visszatettem a patront-azóta nem megy :(
2009. nov. 15. 19:47
7/7 anonim válasza:
Nekem is HP nyomtatóm van, és az eredeti patront már vagy 3-4 alkalommal utántöltöttem. Nekem azért nem volt ilyen gondom, mert az üzletben ahol ezt megtetettem, az eladó adott egy papírt, amin step-by-step rajta volt hogy hogy kell "resetelni" a patront. Ha ezt elmulasztja az ember, akkor bizony üresnek érzékeli a nyomtató és nem használja, de a az egyébként nem bonyolult folyamatot elvégzi az ember, akkor kezeli. Nekem annyi "gondom" volt vele, hogy a Hp programja nem ismerte fel a töltöttség mértékét az első újratöltés után, de egyébként kezelte rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!