Melyik olcsó, de használható ebookot vegyem?
Hát te ismered az igényeidet.
Kindle olcsón beszerezhető már Magyarországon is, 25 körül dobálják az emberhez. Viszont sok formátumot nem támogat.
Nekem egy kobee-m van, kisebb, de több formátumot támogat, bővíthető, zenét is lejátszik, az én igényeimnek jobban megfelelt, és az ékezetekkel sincs problémája.
Kindle előszeretettel problémázik az ő, ű betűkkel, mert a legtöbb ebook rosszul van kódolva. Zavaró tud lenni.
Igazából használhatatlan fajtával még nem találkoztam, gondolkodj el, hogy milyen formátumokat szeretnél rajta olvasni, honnan szerzed a könyveket (az innen-onnan letöltött könyvek szoktak rossz kódolásúak lenni), mennyi tárhelyre lenne szükséged (van, ami bővíthető kártyával, van, ami nem), zenét, hangoskönyvet hallgatnál-e rajta, kell-e billentyűzet, feltétlenül érintőképernyős legyen, vagy jó a gombos is? És a legfontosabb, hogy melyiket mennyiért tudod beszerezni. :) Sok helyen ki is lehet próbálni (ismertebb típusokat media marktban megtalálod kirakva). Amit nézz meg, hogy mindenképp e-inkes legyen a kijelző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!