Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik olcsó, de használható...

Melyik olcsó, de használható ebookot vegyem?

Figyelt kérdés
Szeretek olvasni és kéne egy ebook. Magyarul olvasnék (nem kell mindenféle karakter). Használható, lehetőleg normálisan olvasható, és olcsó legyen. Köszönöm!

2013. okt. 29. 20:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát te ismered az igényeidet.

Kindle olcsón beszerezhető már Magyarországon is, 25 körül dobálják az emberhez. Viszont sok formátumot nem támogat.

Nekem egy kobee-m van, kisebb, de több formátumot támogat, bővíthető, zenét is lejátszik, az én igényeimnek jobban megfelelt, és az ékezetekkel sincs problémája.

Kindle előszeretettel problémázik az ő, ű betűkkel, mert a legtöbb ebook rosszul van kódolva. Zavaró tud lenni.

Igazából használhatatlan fajtával még nem találkoztam, gondolkodj el, hogy milyen formátumokat szeretnél rajta olvasni, honnan szerzed a könyveket (az innen-onnan letöltött könyvek szoktak rossz kódolásúak lenni), mennyi tárhelyre lenne szükséged (van, ami bővíthető kártyával, van, ami nem), zenét, hangoskönyvet hallgatnál-e rajta, kell-e billentyűzet, feltétlenül érintőképernyős legyen, vagy jó a gombos is? És a legfontosabb, hogy melyiket mennyiért tudod beszerezni. :) Sok helyen ki is lehet próbálni (ismertebb típusokat media marktban megtalálod kirakva). Amit nézz meg, hogy mindenképp e-inkes legyen a kijelző!

2013. okt. 30. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!