Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Van egy...

Miért csinálja ezt? Van egy asztali órám

Figyelt kérdés

Van egy asztali órám, óraelemmel működik, lapos, ilyen digitális kristályos vagy nem tudom minek hívják. Át akartam állítani a téli időszámításra, megnyomtam egy gombot és elkezdett minden rajta világítani, tehát ilyen:

[link]

És másodpercenként villan egyet, és kattan. Nem tudom miért csinálja és nem tudok vele mit csinálni, próbáltam nyomogatni a gombokat. Használatija nincs meg. Elemet is próbáltam ki-be tenni, akkor kikapcsol, majd ha visszatszem ugyan ezt csinálja...

Segítség :(

2009. nov. 13. 13:57
 1/1 anonim válasza:
Hát valószínű h hibás a készülék ha nem ajándékba kaptad akkor sztem mehet a kukába :)
2010. jún. 29. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!