Lehet valahol normális villanykörtét kapni, normális áron?
Jó ideje kiégett a körte a 3 ágú csillár két ágában, a maradék egyben pedig energiatakarékos izzó van, ami kb semmi fényt nem ad, épp annyit, hogy orra azért ne essünk.
Akartam venni új égőket, de már mindenhol csak energiatakarékos van, amiknek gagyi, festett üvege van, hogy fényt még véletlenül se adjon. Arról nem beszélve, hogy egy darab ára 600 Ft-nál kezdődik, amit sokallok egy égőért, főleg ha világos sincs tőle.
Régebben vettem hagyományos izzót 60-100Ft-ért, sajnos akkor nem táraztam be belőle, most meg nem találok sehol.
Hol tudok olyat venni?
miskolcon az auchanban is van a régi hagyományos
az energia takarékos sem rossz csak 20w felettit vegyél.
nekem van két 22wattos a szobámban,1percig gerjednek mire elérik a teljes fényüket és sokkal nagyobb fényt ad mint a régi hagyományos 100wattos izzó.
míg gerjed addig is megfelel a fénye kb 75wattos régi izzóénak szóval nem rosszak ezek csak nem árt ha kettő van belőle.
öcsém mintha a falnak beszélnék,nem is tudom néha minek járok ide segíteni mikor semmibe vesznek.
fekete piac?
írtam hogy még az auchanban is van de egyébként google- hagyományos izzó-kiad egy rakat találatot
adok egy linket is neked lásd kivel van dolgod
Igen, ilyeneket én is találtam, csak hogy ezek jórészt webshopok és a postaköltséggel drágábban jövök ki, mint az energiatakarékos izzóval. Hiába 150Ft egy égő, ha 1300 Ft-ért szállítják ki.
Auchanban nálunk már nincs, kettőben is néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!