Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az iPad Air-nél is szerintetek...

Az iPad Air-nél is szerintetek úgy lesz mint az Ipad 3-nál? (többi lent)

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy iPad 3-nál 7 hónap múlva jött a retinás iPad 4 és a mini, na és szerintetek az iPad Air-nál elképzelhető hogy kb ennyi idő múlva mondjuk egy ujjlenyomat olvasóval és arany színnel ellátott iPad is kijjöjön vagy majd jövő szept-okt-ben majd jön csak új?
2013. okt. 23. 06:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy ujjlenyomatolvasó meg az arany szín nem hiszem hogy túl nagy indok lenne pár hónap múlva kiadni egy új verziót...

3nál más volt a helyzet,lightning csatlakozó,túlzott melegedés stb..

2013. okt. 23. 11:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért én eltudnám képzelni... De egyébként nem értem hogy most ménem rakták bele ezeket az új cuccokat... Ja de értem mert így hogy egy újabb iPad et csinálnak ezekkel a pluszokkal újra hatalmas bevétel... nem is csodálkozom...(Nem szidom az apple mert nagyon jól csinálják és én is veszem cuccaikat csak most itt az Air nál sztem a külső fejlesztéseken kívül meg az új procin kívül semmi új nincs és azé na m1....
2013. okt. 23. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Apple féle üzletpolitika..

A következő ipadben már biztos benne lesznek ezek a dolgok,így akkor több indokod lesz hogy lecseréld a mostani géped arra

Most akinek ipad 3-4 van biztos nem fogja lecserélni az air-re mert kicsit gyorsabb a proci meg 150g-al könnyebb,ezen az ujjlenyomat olvasó meg az arany szín sem segített volna..

Viszont ha a következő generációba ezeket belerakják,plusz még pár extra,szebb kijelző akkor azért elgondolkodnék már a cserében

2013. okt. 23. 18:18
 4/4 A kérdező kommentje:
jaja. De am az a legrosszabb hogy azé mert itt Mo. lakok(unk) annyira drága hogy most veszek egyet aszt jó ideig tutira nem fogok.... Az egyik barátom Skóciába lakik ő meg ahogy jön egy új apple cuc megy és veszi.... Amúgy aki szidja az apple-t az ára miatt az ink Mo-t szidja hogy itt minden ilyen baszott drága és kicsi a fizetés....
2013. okt. 25. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!