Mivel lehet helyettesíteni a 74LS13N típusú IC-t?
Figyelt kérdés
Nem lehet már ilyet kapni sehol, és nem tudom mivel lehet helyettesíteni. Köszönöm előre is.2009. nov. 10. 12:11
1/2 anonim válasza:
Dual 4-Input NAND Schmitt Trigger. Szerintem lehet kapni csak nem olyan elterjedt mint a többi logikai IC.
Feltétlenül kisfogyasztású kell? A sima 7413 nem jó helyette? Esetleg kutatok a cuccaim között, 1-2 esetleg előfordul.
Nézted már a RET-nél vagy a LOMEX-nél?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Lomex-nél néztem és nincs nekik. ha jól tudom ez 5V-ról működik és már nem tudom átépíteni, mert már megvan a kapcsolás és be van forrasztva az IC foglalat is.
2009. nov. 11. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!