Hogyan lehet VHS-ről DVD-re másolni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 13:59
2/4 A kérdező kommentje:
Hát arra gondoltam én is, van is otthon olyanom, de az sajna nem másol DVD-re. Szakember lenne a kézenfekvő megoldás, de engem most vmi otthoni módszer érdekelne. Valami más lehetőség?
2009. nov. 9. 14:18
3/4 anonim válasza:
Kérsz kölcsön eg yasztali DVD fölvevőt, összekötöd a VHS videóval és lejátszod a videó kazettát a DVD-be teszel egy üres lemezt az pedig fölveszi.
Számítógéppel való fölvételhez kell egy TV tuner kártya vagy egy AVI mpeg tömörítő kártya a fölvételhez, plusz egy program ami a gépre teszi a videót, a hangot pedig a hangkártya bemeneten keresztül tudod fölvenni. Utána át kell konvertálni és ki kell írnod az AVI vagy mpeg file-t DVD formátumba. Az asztali DVD fölvevős megoldás sokkal egyszerűbb megoldás.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. nov. 9. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!