Miért ilyen olcsó most az ipad mini magyarországon?
Figyelt kérdés
Az ipad mini több helyen 75.000 forint körül mozog (ami kb 230 usd), máshol meg 80-110 ezer forint.2013. okt. 6. 20:46
1/6 anonim válasza:
nincs valami különbség esetleg?
Pl egyik csak wifis másik 3G-s is?
Esetleg garancia?
3/6 A kérdező kommentje:
Az olcsobbat.hu-n ha egy termékre kattintasz, akkor csak és kizárolag azzal az árucikkel kereskedő boltokat fogja felsorolni, és nem a hasonló nevű termékeket árúsító üzleteket.
Apple iPad mini Wi-Fi 16GB amire rákerestem :) és igen 75 ezer forint, valahol meg 80 vagy 103 ezer.
2013. okt. 6. 21:11
4/6 anonim válasza:
Erre én is ugyanígy kíváncsi lennék. Úgy láttam, hogy ha csak 1 év garanciával veszi valaki, akkor olcsóbb pár ezer forinttal. De akkor sem húszezerrel...
5/6 anonim válasza:
Egyrészt van most valami akció, legalábbis az APR-ekben. Ott 80e, gyári apple garanciával.
Máshol meg áfacsalással oldják meg, hogy olcsóbb. Viszont ezekben nem kapsz gyári apple garanciát.
6/6 anonim válasza:
Most jött ki a mini2 120k-ért, azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!