Mennyibe fájna még idén (karácsony körül, az akciókkal), egy ennél jobb VGA? ATI Radeon HD 4600 Series
Illetve turbózni, vagy újat venni érdemes az egész gépből? -Windows 7 Ultimate
-AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.10 GHz -Ram: 2GB
-64 bites operációs rendszer
-ATI Radeon HD 4600 Series
Itt van pl ez, Karácsony körül valamivel olcsóbb is lehet, pláne hogy jönnek az Ati új kártyái. Ehhez a procihoz szerintem elég is a 7750, de maximum egy 7770-es elég mellé. Amelyik a pénztárcádnak megfelel a vásárláskor.
#4: Köszi a linket! Azt szeretném kérdezni, hogy az IPON-nak van-e üzlete, és hogy megbízható-e?
#5: Igen, ez a másik tervem, csak annyira pofátlanság ilyen drágán adják, hogy nem tudom vesznek-e belőle még :)
A másik, hogy félrerakok, és egyszer csak össze fog gyűlni. De ki tudja, hogy a jövőben mi lesz (csökken, nő az ára, ennyi marad).
Az ipont én megbízhatónak tartom, nagyon korrektek, van Budapesten üzletük, de a házhoz is szállítanak, és nagyon korrektek garanciális ügyekben is.
Viszont van egy szomorú hírem, a hivatalos gépigénye minimum 4 magos procit kér, és kell neki minimum 6GB ram. ami nem szerencsés most megvenni, én pár éve egy 10-esért vettem a 8 gigás szettet, az most 20.000Ft. Persze ez még javulhat, de sok jót nem remélek. Ha a teljes gépet nem akarod újítani, akkor a megadott összegből tudsz venni egy VGA-t, amit a procid kihajt. A 7750 és a 7770 ára várhatólag úgyis lejjebb megy még, most hogy megjelentek az új AMD kártyák. Egy teljes gépcserét kb 150-200 ezerből tudnál megoldani.
Ha csak játékra kell a gép (bár én PC párti vagyok), lehet érdemes elgondolkodnod egy konzolon.
Vagy most veszel VGA-t, és később újítod fel a gépet, de a Watch Dogs nem biztos, hogy futni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!