Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehet programozni az ic-ket?

Hogy lehet programozni az ic-ket?

Figyelt kérdés

2013. szept. 25. 17:29
 1/5 A kérdező kommentje:
még nem programoztam ic.ket ezér részletesen írjatok.
2013. szept. 25. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Típustól függ. Mennyire vagy jártas a témában? És milyen mikrovezérlő családdal szeretnél foglalkozni? PIC, AVR, Atmel?
2013. szept. 25. 23:41
 3/5 A kérdező kommentje:
leírhatnád az összt,mert még nem tudom milyen típust fogok venni ebben is segíthetnél,milyet ajánlasz.a jártasságom annyi,hogy neten olvasgatok róla.
2013. szept. 26. 08:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyvonalakban tudok írni az összestől. Kell egy égetőáramkör, ami a megfelelő programfájlt beleégeti.

Konkrétat a PIC-ről tudok mondani, azt programoztam.

Pic-hez a legegyszerűbb áramkör a WLPT mini

[link]

Ez könnyen megépíthető, jól működő áramkör. A másik népszerű PIC égető a PicKit 2. Ez is után építhető otthon, USB-s, de tartalmaz egy PIC-et, amit égetni kell. Megvehető készen is.

[link]

Itt olvashatsz a PIC-ekről. Találsz az oldalon cikkeket az AVR-ről, és MSP-ről is.

2013. szept. 26. 08:39
 5/5 anonim válasza:
Ha kezdő vagy a témában, az Arduino-t javasolnám az egyszerű kezelhetősége miatt.
2013. szept. 27. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!