Androidra Linux?
Figyelt kérdés
Van egy viszonylag erős tabletem és arra szeretnék rakni linuxot (nem android) olyat mint ami a PC-ken. Lehet-e egyáltalán? Ha igen akkor valaki aki ért hozzá leírná részletesen hogy hogyan kell? Előre is kösz!2013. szept. 21. 13:16
1/6 anonim válasza:
Bizonyos ARM architektúrára épülő linuxot fel lehet rakni, google és youtube a barátod.
2/6 A kérdező kommentje:
linket tudsz küldeni? én sehol nem találtam
2013. szept. 21. 14:14
3/6 anonim válasza:
Ha nem keresel utána nem is fogsz találni. Tanuld meg a google és a youtube használatát.
4/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Keress rá. De ha ennyire nem értesz hozzá, akkor nem fogsz rá felrakni semmit. Ehhez komolyabb kernel csere kellene. Mellesleg az android is linux alapú, + nem értem mi a baj az androiddal. Elég felhasználóbarát rendszer. + Keress rá úgy, hogy linux emulator. Úgy valszeg több sikered lesz
5/6 Csxeba válasza:
Ubuntu Edge valami ilyesmivel foglalkozik...
6/6 A kérdező kommentje:
sikerült terminal emulator + androidVNC-vel... de az a baj h nekem ugy kéne hogy ha bekapcsolom a táblagépet akkor egyböl az bootoljon ne az android...
2013. szept. 29. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!