Milyen autóhifit vegyek? Mit érdemes?
le írnád a teljes rendszeredet hogy mi melyik típus pontosan?
a kábelek milyen árban vannak hozzá ft/m re gondolok.
aksiról is jöhetne pár infó.
1,0 farados kondenzátor "SAL", 500wattos erősítő "TWISTER"
600wattos Subbláda "DLD Acousics" csomagtartóban
90wattos 2utas koaxiális hangszórópár "SAL" hátul a gyárik helyén és 70wattos 2utas koaxiális hangszórópár "SAL" műszerfalban a gyárik helyén :) Ja és egy 1-es puntóról van szó :)
nem érted mit kérdtem.
azt kérdtem hogy a konkrét típust írd le,abból hogy mi mennyi wattos meg hogy melyik márkától van nem árul el nekem sokat,nem tudom ez alapján kikeresni a hangszórót mert lehet hogy nem is azt nézem ami neked van hanem egy másik 90 vagy xy wattosat.
a wattokat pedig el kell felejteni,semmit nem árul a hangszóró tudásáról sőt sokszor kamu adatokat adnak meg mert meg tehetik hogy nem valósat írnak rá.
a kondenzátorodat szerintem kezdheted hirdetni mert totál felesleges a rendszeredbe.
a kis twister erősítőnek köze nincs ahhoz a teljesítményhez amihez kondenzátor szükséges.
/már ha jól sejtem hogy melyik erősítőd van/
a kondi árát hozzá csaphatnád a fejegységhez,azt pedig használtan kéne venni valami minőségibbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!