Hogyan lehet beüzemelni a routert?
Vettem egy TP LINK TL - WR 740 Routert a Média Marktban. Van hozzá leírás is, rajz is, CD is, ami egyértelműnek tűnik, jól leírja a lépéseket. De sokan azt mondják, egyedül ne fogjak hozzá, kérjek segítséget műszaki embertől. Tényleg nem tudja az ember egyszerűen feltelepíteni ezeket a szerkezeteket?
Tudnátok segíteni, hogy ne kelljen keresnem egy informatikust?
Csináltatok már ilyen telepítést? Hogyan kell?
Úgy gondolom, ha összeszereltem rajz alapján egy IKEA bútort, ez is menni fog. Vagy mégsem?
30 N
Van leírásod, próbáld meg! Mit veszthetsz??
Sose üzemeltem be én se routert, elsőre működésre tudtam bírni, később még tudtam rajta finomítani.
De ne kérdezd hogyan csináltam... Mentem végig a menüpontokon, mondhatnám kitaláltam mit üssek be. Egyszer*egyszer rákerestem a neten, mi is az...
tehát nem lehet elrontani?
Köszi a tanácsot. én is úgy gondoltam, hogy követem az utasítást aztán csak jó lehet.
Első vagyok.. Elrontani nem lehet.
Van rajta egy reset lyuk, ha azt megnyomod 10 másodpercre, visszaáll arra az alapbeállításra, amivel elhoztad a boltból.
Úgyhogy hajrá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!