Jó-e ez a kapcsolás LED 230V?
Figyelt kérdés
Már közel egy éve üzemel ez a kapcsolás, amit egy világítás kapcsolóba építettem bele, hogy éjszaka gond nélkül megtalálhassam. Az érdekelne, hogy még működni fog-e tovább, valamint hogy nagy-e az elfűtött áram értéke. Egyébként a „0”-t az égő izzószálán keresztül kapja meg a kapcsolás. Nem vagyok műszerész ezért is érdekelne, hogy jó-e ez a megoldás.
KÉP a kapcsolásról!!!
2013. szept. 12. 22:01
1/3 anonim válasza:
Na most! Ha már 1 éve működik, miért is ne működne tovább??
Fogyasztása (Ohm törvény, 8.-os fizika maximum), némi számolás (fejben kb. 10 másodperc) kb. 0,25W
2/3 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert egy működik rendesen, de egy tegnap megszünt létezni, ezért is kérdezem hogy esetleg rosz-e a kapcsolás
2013. szept. 12. 22:10
3/3 anonim válasza:
A kapcsolás maga jó, de minimum alkatrésszel van megoldva.
Semmi szűrés hálózati lökések ellen, tényleg innen egy alkatrészt se lehetne kivenni (lehetne 3 diódát, de akkor már villogna a LED)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!