Van 2 vezeték, mely három eres, egy barna egy kék és egy sárga fut benne
Előre is köszönöm.
2013. szept. 10. 18:11
1/9 anonim válasza:
Remélem hogy a fényerőszabályzós kapcsoló be lesz építve a falba, mert másképp elég veszélyes. Amúgy a fényerőszabályzón 2 csatlakozási lehetőség van nem?
ez így csak nem veszélyes. Alulról müanyag burkolatban van. És a konektorból bármikor kihúzhatom, áramtalanítva azt. vélemény?
2013. szept. 10. 18:44
3/9 anonim válasza:
Mennyezeti lámpát nem szokás dugvillával és lengő kébellel bekötni, a polcba befaragott fali dobozról nem is beszélve...
Korábban semmilyen mennyezeti lámpa nem volt a szobában? Mert annak a vezetékére simán bekötheted, csak a kapcsolót kell kicserélni a te fényerőszabályzós kapcsolódra.
2013. szept. 10. 18:56
4/9 anonim válasza:
a barna vezeteket szakitod meg a kapcsoloval a masik ket vezetek pedig mehet egyenest a lampaba!
2013. szept. 10. 19:34
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm. Miért nem köthetem a 230V ba..akkor is kap árramot csak a konektorból. Nem csillár ez...hanem 3 águ kis falra rögzíthető lámpás. Majd csinálok egy burkolatot a kapcsoló aljára.
2013. szept. 11. 07:36
6/9 anonim válasza:
nyugodtan csináld! mindegy hogyan kötöd! lehet dugalj is, tök mindegy!
2013. szept. 11. 21:28
7/9 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell így válaszolni, megklérdeztem egy témát amiben nem vagyok otthon. Köszönöm a hozzászólásokat. Úgy csináltam, hogy a lámpa barna kék értelemszerűen a barna kék kábelre lett bekötve, középre a sárga. A barna kábel lett megszakítva oda lett bekötve a kapcsoló.
2013. szept. 12. 12:04
8/9 anonim válasza:
mindenki tok normálisan valaszolt neked, mi a problémád?
2013. szept. 14. 07:01
9/9 A kérdező kommentje:
bocsi elolvastam az ucsó hozzászólásod...ezért írtam amit:D
köszönöm mégegyszer a válaszokat. Azótta már csak úgy ragyognak a lámpáim:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!