Segítség, horror számlát kaptam az ELMŰ-től, Mi lehet az oka?
Mer ugye most mi a kérdés?
Vagy figyeled a villanyórád állását és eddiginek megfelelően átlagos a fogyasztásod, de valamit elcseszett egy Mancika és túlszámláztak.
Vagy nem figyeled az óra állását és tényleg sokat fogyasztasz, amit a készülékek kihúzgálásával és az óra figyelésével ki lehet keresgélni.
És igen a villanyóra kint van, valamint tényleg annyit mutat, mint ami a számlán van. Nem figyelgettem eddig, hisz soha nem volt efféle gondom, mindíg egyeztünk az ElMŰ álltal megállapítottal?
És "kedves" válaszoló, ha nem akarsz egy kérdésre válaszolni ne tedd, azért kérdeznek az emberek ezen az oldalon, mert választ várnak valamire, nem pedig sületlenséget!
A villanybojler nincs 2 éves, A+ kategóriás, 45 fokra van csak belőve, mikor fel lett szerelve nem is emelkedett a fogyasztásunk(korábban nem villany volt). De leteszteltük ettől függetlenül, tegnap este kifürödték a lányok, és míg újra felmelegedett 1 kw -tal sem ment arrébb.
Gyakorlatilag ma is figyelem és még 2 kw sem ment el, pedig mostam, megy a TV, stb... Úgy látszik csak éjjel fogy nálunk az áram, mikor semmi se megy (múlt éjjel 5kw, pedig kihúztam még a hűtőt is, mert kíváncsi voltam, ha mindent áramtalanítok akkor is fogyasztunk-e, s lám igen!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!