Milyen alaplap kell a gépembe?
Figyelt kérdés
sziasztok! eddig p5sd fm/s alap lapom volt, azt tudom hogy ddr2 es. vettem hozzá videó karit meg bővitettem ramomat 3 gigára. de elromlott az alaplap. tudna valaki mondani egy alaplapot amibe belemennének ezek? köszi!2013. szept. 8. 14:59
1/5 anonim válasza:
Használtan fogsz csak kapni DDR2-es alaplapot. Szerintem keress ugyan ilyet.
2/5 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nicnsen sehol PONt ugyan ilyen. melyik tipusu lehet még jóa gépembe?
2013. szept. 9. 15:05
3/5 anonim válasza:
Olyan alaplapot keress használtan, amelyikbe LGA775-ös tokozású intel proci belemegy és tud fogadni DDR2-es RAM modulokat.
Nagyon sok ilyet találsz abból a korból. Az ASUS P5 tagjai, Gigabyte, AsRock, MSI, intel, stb.
Pár hónap garanciája legyen!
4/5 anonim válasza:
Zöld és olyan szúrós és ilyen kis pecsek vannak rajta amikre dolgokat kell tenni és inkább hagyd szerelőre mert ha már így írod ki nem tudod akkor ne érthetsz annyira a gépekhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!