Ha rácsatlakozok a wifire, akkor meg tudják nézni, hogy milyen oldalakat nyitottam meg?
Figyelt kérdés
A céges hálózatra szerenték telefonnal rácsatlakozni. A rendszergazda látja, hogy a telefonról milyen oldalakat néztem meg? Csak menetrendeket akarok nézni, de a céges gépen nem nagyon lehet ilyeneket, azt meg ott tuti meg tudják nézni.
Köszi
2013. szept. 7. 14:07
1/6 anonim válasza:
Igen, bár nem tudom hogy lehet megnézni de szerintem ez router függő....
2/6 anonim válasza:
Szerintem is megtudják. De mivel telóról van szó így nem hiszem h tudják h ki az aki megnézte az oldalt. Meg amúgy komolyan, nem lehet megnézni a menetrendet? Nehogymár.. Vagy szedj le menetrend app-ot és akkor nem konkrét weboldalt nyitsz meg. Azt már nehezebb kibogarászni...
3/6 NorbHuN válasza:
Az ilyen az már alap dolog,hogy bele tudnak nézni ,hogy te mit csinálsz állítólag Facebook-ozás közben is követi azt ,hogy te mikor be vagy lépve miket nézegetel...
4/6 anonim válasza:
A rendszergazda csak annyit lát, hogy milyen mac címek vannak regisztrálva a hálózaton wifin keresztül.. ha nagyon akarná, azt is megtudná, hogy melyik mobil eszköz és melyik asztali, de azt, hogy konkrétan miket nyitsz meg, alapból nem tudja.
5/6 anonim válasza:
Gond nélkül meg lehet tekinteni az összes megnyitott lapot a wifi hálózaton belül. Még https esetén sem nagy macera kideríteni, hogy hol jártál.
G.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Remélem akkor, hogy nem fogják nézni, ha meg mégis, akkor nem fogják tudni, hogy kinek a telefonjáról neteztek...
2013. szept. 8. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!