Mark720 kérdése:
Gyüjtöttem nyáron egy kis pénzt. Szeretnék venni egy xbox-ot. Hol vegyek?
Figyelt kérdés
Ha lehet olcsókat mondjatok,szeretnék játékot is venni mellé.(A válaszokat előre is köszönöm)2013. szept. 5. 20:37
11/16 A kérdező kommentje:
hát nemis tudom
igen
2013. szept. 9. 16:42
12/16 anonim válasza:
ha nem vagy benne biztos gondolt át mert a játékok nagyon drágák hozzá, egy rgh bele meg 10-15 körül van.
13/16 anonim válasza:
Ja, ha valami túl drága nekünk, akkor lopjuk el.
no comment...
14/16 anonim válasza:
Majdnem mindenki ezt csinálja. Miért dobnál ki több ezret ha ingyen is megkapod?
PC-n warezolok, de boxon nem.
15/16 anonim válasza:
Igen, csak de mondjuk ilyen alapod bemész egy boltba és ellopod ami kell, mert hát minek fizess érte, ha ingyen is meg lehet kapni. Én úgy vagyok vele hogy ha már ennyi pénzt kifizettem érte, nem fogom valami kóklerrel szétgányoltatni.
16/16 anonim válasza:
Rossz helyen kapirgálsz, nem erre gondoltam (bár mondjuk ez még mindig jobb, mint aki összehasonlította a gyilkossággal :D :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!