Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehet kisebb feszültségbő...

Hogy lehet kisebb feszültségből nagyobbat csinálni? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy hangszóróm és ami van ledje azt le szeretném cserélni mondjuk 20db ledre! Nem az a cél, hogy 100%osan világítsanak elég a 80 is csak menjen a dolog. Mit lehet ilyenkor tenni? Beleépíteni még valamit a hangszóró elektronikájába, vagy inkább az ellenállásokkal kéne csinálni valamit? Még olyanra is gondoltam, hogy ami van neki trafoj ahhoz hozzákötni még egyet mondjuk ami átalakítja 24 voltra az áramot és arra kötni rá a ledeket. Hogy gondoltok? Köszi a válaszokat.
2013. szept. 5. 20:28
 1/2 Tommy0704 válasza:
Nem kell másik trafó. Egy led csak 10-20 mA-es. A zenére villognak? Meg tudom csinálni ha gondolod.
2013. szept. 7. 12:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem kell köszi pont a lényeg, hogy én szeretném megcsinálni.
2013. szept. 8. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!