Ráköthetek-e egy szigetüzemi inverter kimenetére egy hálózarta visszatápláló invertert?
Van egy napelem táblám SW300-as színusz kimenetű inverterrel, akkumulátorral, ami szigetüzemben dolgozik, ez 1-200 Wattot tud leadni, illetve van egy 1 KW-os visszatáplálásos rendszerem, ami ugye csak akkor megy, ha van a hálózatba áram.
Arra gondoltam, hogy ha áramszünet esetén az SW300 kimenetére kötném a visszatáplálásos invertert, hogy el tudjon menni a többi nagyobb teljesítményigényű fogyasztó is.
Azt tudom, hogy két szigetüzemű invertert nem lehet összekapcsolni, de ráköthetem-e a visszatáplásost, hogy nagyobb legyen a teljesítményem áramszünet esetén?
Lesz-e valamelyik készüléknek meghibásodása tőle, tönkreteheti-e valamelyik inverter a másikat?
Egyáltalán rá tud-e szinkronizálni a visszatápláló inverter a szigetüzeműre?
Mi van ha nem elég nagy az áramfelvételi igény? Lesz-e baja bármelyik inverternek?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!