Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ilyenkor ráfizetéssel becserél...

Ilyenkor ráfizetéssel becserélhető egy gép?

Figyelt kérdés
vettem tegnap 40ezerért egy digitális kompakt fényképezőt,és de meggondoltam magam és az ötezerrel drágábbat szeretném(a megvettet már használtam,de mindene meg van,doboz,blokk,tartozékok). Ilyenkor vissza lehet vinni és mondani h ráfizetéssel másikat szeretnék mert ez nem annyira jön be mégsem?
2013. szept. 5. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:
próbáld meg ... van ahol megoldják, van ahol nem ... nem kötelező nekik
2013. szept. 5. 10:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom internetes vásárlásnál van csak a 3 nap kötelező visszatérítés. De az csak abban az esetben ha a csomagolás sértetlen.

Ha kibontottad és használtad akkor a kereskedő "jófejségén" múlik. Nem biztos, hogy visszaveszi mert bontott csomaggal nem feltétlenül tudja eladni.

2013. szept. 5. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!