Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a probléma ezzel a kapcsolá...

Mi a probléma ezzel a kapcsolási rajzzal?

Figyelt kérdés
Próbálom számos ismert programba futtatni a kapcsolási rajzomat, de valamiért a programok nem a valósághű értékeket illetve zárlatokat mutatják. Ezen a képen látható kapcsolási rajz hibáira vagyok kíváncsi, mert én valahogy nem jövök rá.

2013. szept. 2. 11:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hol a kapcs.rajz? :O
2013. szept. 2. 11:28
 2/12 A kérdező kommentje:

ja bocsi :D

[link]

2013. szept. 2. 11:28
 3/12 A kérdező kommentje:

a bal oldalon látható egy led villogtató ami az optocsatolókat vezérli felváltva.

a bal oldalon 4 akkumulátor ugy van öszekötve hogy folyamatosan töltsék egymást, az aksik rezonáltatásával.

2013. szept. 2. 11:31
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezt a programot, amelyikkel készítetted, de lehet, h ahol nem találkoznak a keresztező vezetékek ott mindenütt egy kis átívelőt kellene alkalmazni.

A másik öteltem, h próbáld részegységenként vizsgálni. Megszakítod egyes részegységek tápját.

2013. szept. 2. 11:34
 5/12 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy a villogtatót tudtam csak külön megvizsgálni, annak baja nincs, a bal oldalt meg egyáltalán nem mert vezérlés nélkül meg se mukkan..
2013. szept. 2. 11:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Azt azért kiírja a progi, h van-e zárlat vagy sem.
2013. szept. 2. 11:41
 7/12 A kérdező kommentje:

az áramkör lényege:

a bal oldali 1-es és 2-es akkumulátorok sorba kötve töltik a jobb oldali 3-as és 4-es aksit,

a második fázisban pedig a 3-as és 4-es aksi sorba kötve tölti az 1-es és kettes ami párhuzamosan van kapcsolva.

ez a két fázis cserélődik egmást követve, ezáltal az akkumulátorok rezonanciáját kihasználva plusz energiát kapcsolunk le a párhuzamosan kötött akkumulátorokról, ez az ingyen energia :)

2013. szept. 2. 11:42
 8/12 A kérdező kommentje:
ha valaki tud valami okosságot mondani az ügyben, ajánlom neki hogy: (ordít) NE FOGJA VISSZA MAGÁT!
2013. szept. 2. 11:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Na, most fejeztem be a segítséget. Az "ingyen energia", meg az "akkumulátorok rezonanciája" miatt. :(

További jó mulatást!

2013. szept. 2. 11:48
 10/12 A kérdező kommentje:
progik amikkel bajlódok: NI Multisim, Tina, Circuit Maker,
2013. szept. 2. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!