Mi a véleményetek erről a cseréről?
Figyelt kérdés
Még nem cseréltem.
Ami legjobban érdekel, hogy melyikért kapnék több pénzt, és melyiket tudnám hamarabb eladni?
Adott 58 másolt Xbox 360 játék nyomtatott borítóval és kézikönyvvel, műanyag tokban. Kitettem egy oldara, és pár perc múlva már kaptam is a csereajánlatot.
Akarnak érte adni egy Kenwood 4x50W vagy 2x100W erősítőt 4 darab 60W-os hangszóróval.
Jól jönne az erősítő, mert pont akartam egyet venni, de mégsem cserélnék, ha nem éri meg. Egy konzolszervízes ismerős 40.000 forintra becsülte a játékaimat, mivel jó minőségű borítót és kézikönyveket nyomtattam hozzájuk, valamint a legjobb játékaim vannak meg.
2013. aug. 29. 14:20
1/3 anonim válasza:
Attól függ. Ha sok Xbox360 játékod van akkor cseréd el. Ha csak ez az egy vagy még pár darab akkor ne!
2/3 A kérdező kommentje:
Nos, írtam, hogy 58 darab játékom van, és mindet feltettem egy oldalra 40.000-ért. A konzolom már nincs meg, azért válok meg a másolt játékoktól is.
2013. aug. 29. 17:59
3/3 anonim válasza:
Ha már nincs meg a konzolod cseréld el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!