A Battlefield 3- hoz linkelnétek valami jó activatort?
Figyelt kérdés
Én nem akarom megvenni a játékot. Eddig sem vettem egyet sem és nem is fogok. Csak már szertnék egy negyon jót multiplayerezni, mert egy játékom se volt amivel nyomhattam volna többjátékos módot.2013. aug. 29. 13:51
1/7 6 Days 7 Nights válasza:
Nincs hozzá aktivátor... ha multizni akarsz, akkor elmész és megveszed az 576-ba vagy a MediaMarktba vagy akárhol...
2/7 A kérdező kommentje:
Ott néztem őket. de szerintem még mindig drágák.
2013. aug. 29. 13:58
3/7 anonim válasza:
Beszívtad öcsisajt. :)
Idén kimarad a játszadozás... :)
6/7 |Orfeusz| válasza:
Ember 20$ a premiumos és 15$ az alap játék Amazonon. Én se szoktam játékokat venni de ezt megveszem. Szinte ez az egy játék aminek nem lőtték a csillagokba az árát. 3800Ft a hülyének is megéri. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!