Hogy jobb akumulátort tározni, feltöltve vagy lemeritve (laptop akujáról van szó)?
Figyelt kérdés
laptop, akumulátor, feltöltve, aku2013. aug. 27. 20:41
2/15 A kérdező kommentje:
de mindog nem akarom használni
2013. aug. 27. 20:43
3/15 anonim válasza:
szigorúan feltöltve!
és időközönként végezni egy merítés-töltés ciklust
4/15 Vortrex válasza:
Feltöltve, főleg a Li-Ion akksik nem szeretik, ha sokáig üresek
5/15 A kérdező kommentje:
ja arra en is gondoltam, koszi!!
2013. aug. 27. 20:45
6/15 anonim válasza:
Ne vedd ki a gépből és nincs gond.
7/15 A kérdező kommentje:
de nem akarom mindig ugy hasznalni h feltoltom es ha feltolt kihuzom mind a telefont. es ha benthagyom a toltot akkor gyengul az aku
2013. aug. 28. 10:53
8/15 anonim válasza:
"es ha benthagyom a toltot akkor gyengul az aku"
Bocs, de véletlenül ezt a hülyeséget olvastam a válaszodban.
Ugye magad se gondoltad komolyan?
9/15 Vortrex válasza:
8# Valószínűleg úgy érti, hogy csökken-e az akku kapacitása/üzemképessége, ha folyamatosan töltve van. (Szerintem ez egy teljesen korrekt kérdés, és nem kéne kapásból sértegetéssel reagálni rá)
Igazából mindenki mást mond rá, de szerintem elenyésző az a teljesítmény vesztés, ami a helytelen töltésből ered, mint ami az akkumulátor korából... Úgy is mondatjuk, 5év múlva ígyis úgyis jóval gyengébb lesz
10/15 A kérdező kommentje:
igen Vortex, erre gondoltam köszönöm!!!
2013. aug. 29. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!