Mi kell a DJ-zéshez? Miket kell venni?
Szeretném majd elkezdeni a DJ-skedést, és a kérdésem az lenne, hogy mi kell hozzá, hogy tudjak rendesen mixelni stb stb... Meg azt is, hogy milyen programmal lehet mixelni? Lehetőleg küldjetek linket ahonnan lehet rendelni, meg persze az ajánlatokat is várom, hogy miből milyet kell venni, de lehetőleg azért ne legyen annyira drága.
Köszönöm előre is!
Én pl nem nézem le a kontrollert, mert nekem már csak az van (igaz van bakelit is,de nem használom)
Végig jártam mindent. Kazetta, cd, bakelit, time code, stb
Az a baj a kontrollerrel, hogy valaki a kezébe veszi, elkezdi használni a sokszor gagyi effektet agyonra, nyomja a cync gombot, és ő már dj, persze elmegy 5ezerért "dolgozni"
Keverő más tészta: behrinegr, és társai tényleg csak otthon. Reloop már használhatóbb. De amit én szeretek? ecler régebbi típusai (istentelen jó hangjuk van) pioneer djm500, vestax pmc széria. Ezek megfizethető cuccok.
Kontrollerből NI X1 például
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!