Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi kell a DJ-zéshez? Miket...

Mi kell a DJ-zéshez? Miket kell venni?

Figyelt kérdés

Szeretném majd elkezdeni a DJ-skedést, és a kérdésem az lenne, hogy mi kell hozzá, hogy tudjak rendesen mixelni stb stb... Meg azt is, hogy milyen programmal lehet mixelni? Lehetőleg küldjetek linket ahonnan lehet rendelni, meg persze az ajánlatokat is várom, hogy miből milyet kell venni, de lehetőleg azért ne legyen annyira drága.

Köszönöm előre is!

2013. aug. 26. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem keverőket, hanem csak keverőt. Mielőtt valaki belém kötne.
2013. aug. 27. 22:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Én pl nem nézem le a kontrollert, mert nekem már csak az van (igaz van bakelit is,de nem használom)

Végig jártam mindent. Kazetta, cd, bakelit, time code, stb

Az a baj a kontrollerrel, hogy valaki a kezébe veszi, elkezdi használni a sokszor gagyi effektet agyonra, nyomja a cync gombot, és ő már dj, persze elmegy 5ezerért "dolgozni"

Keverő más tészta: behrinegr, és társai tényleg csak otthon. Reloop már használhatóbb. De amit én szeretek? ecler régebbi típusai (istentelen jó hangjuk van) pioneer djm500, vestax pmc széria. Ezek megfizethető cuccok.

Kontrollerből NI X1 például

2013. aug. 27. 23:15
 13/13 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok vele hogy ha még életedben nem láttál semmit és csak kitaláltad hogy most ezt akarod csinálni akkor először nézz szét a neten vagy ilyesmi.. Egyáltalán menyi cuc van.. Meg attól is függ hogy otthon szeretnél remixeket készíteni, vagy pedig bulikban mixeket, de mindenféle képpen kell hangfal meg erősítő először.. Ha csóró vagy akkor ajánlom neked a www.sal.hu webáruházat hangfalak iránt ha eléggé meg vagy szórva akkor pedig pako.hu a hangfalaknál.. Keverőt utána hát én vezérlőt vennék mer sokkal könyeb megtanulni vele a dolgoakt mint egyből venni egy Xone40 Pioner cdj párosítással mert az sokkal komolyann tapasztalatot igényel mint mundjuk egy numark mixtrack pro II..
2013. okt. 13. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!