Mit tegyek ha a fejhalgatóm egyik hangszórója már nem szól?
már volt ilyen eset mikor használatkor egyszercsak "bekussolt"... Nem régi kb 1éves Lesz, nem kukás mert számtek boltban vettük. Mintha nem jól érintkezne de a vezeték is meggb@...megrázott xdott amikor meg próbáltam meg csinálni. Két vezeték van hozzá kötve.
1piros és 1 sima réz színű. Nagyon de Nagyon örűlnék ha tudnátok segíteni.
huh háth..a fejhalgató jobb oldalat szétszedtem és a két vezeték ott ami ki látszott ott jól öszze van heggesztve...próbáltam megpiszkálni és ugy meg rázottott hogy a farkam is vele bizsergett xDD
de jobb kézzel piszkáltam persze.
Nah lehet h tom hol a bibi... ahol két fele ágazik ott meg van nagyon hajtva szinte egymásra és lehet hogy ott szakadt meg vlami..Mindenesetre várom a további segitséget!!!
Blokk ellenében vissza tudtad volna vinni. Nem a fejhallgatót kellett volna szétszedni, hanem végigmozgatni a kábelét, miközben zenét hallgatsz, hogy hol lehet megtörve.
A másik: Mikor megrázott, be volt dugva a PC-be? mert akkor sürgősen nézesd meg a védővezetőt a szobában. Ugyanis csak akkor rázhat a pc, ha hibás a védővezető.
1 persze végig mozgattam nem is 1x de nem segített.
2 be volt dugva a gépbe... viszont még csak 14vagyok nem nagyon értek ehhez a vezetékekhez...(amugy nem direkt értek hozzá a kis vezetékekhez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!