Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehet megelőzni a fülhall...

Hogy lehet megelőzni a fülhallgató kábelének a törését?

Figyelt kérdés
Holnap jön egy Skullcandy füles,és arra szeretnék vigyázni,ötletek a törés megelőzésére?
2013. aug. 20. 01:44
 1/5 anonim válasza:
Ne tekerd rá szorosan az mp3-ra / telefonra, mert ahányszor feltekered, mindig más helyre esnek a "törések". Nekem amúgy a legtöbb fülhallgató a legelején, ahogy kijön a műanyag részből a kábel, ott szokott megtörni, mert párszor sajnos kitépődött a fülemből, pulcsiba akadt bele, vagy volt amikor leszálltam a buszról és a középső kapaszkodóba:D Amúgy ha normális, jó minőségű gumi tartja a műanyagnál, akkor elvileg nem fog megtörni.
2013. aug. 20. 03:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Ne tekerjem rá szorosan? Ezt úgy érted,hogy a jack dugóba ne tekerjem bele szorosan,vagy ne kössem körül a telefonon?
2013. aug. 20. 16:30
 3/5 anonim válasza:

A jackbe csak egyféleképp lehet beledugni:) A telefonon ne kösd körbe, legalábbis ne szorosan. Én is körbekötöm mert hosszabb a kábele, mint amennyi kell, de csak lazán, ameddig nem veszi fel a telefon alakját.

Haverom amúgy azt csinálta, hogy purhabbal kiöntötte 1-2 centi hosszan felül, ahol a műanyag részből jön ki a kábel, olyan lett mintha lenne egy szilikon erősítése, nem is látszott, és nem is tört meg, szóval legyél kreatív, ilyesmit is csinálhatsz:)

2013. aug. 20. 16:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi,én azon gondolkoztam,hogy ha egy picit is kilyukad a kábelt védő gumiréteg,betekerem az EGÉSZET szigszalaggal és befestem :D
2013. aug. 20. 21:21
 5/5 anonim válasza:
Van ilyen hőre sugoródó cuc aszt a Jack és a kébel kezdetéhez teszed felmelegíted akkor nagyából a cuc nem hagya hogy nagyon beveszüljön az a rész így nem tud megtörnia kábel én lassan 1 éve használom és nekem tökéletesen bevált mivel nekem főként a Jack résznél szakat ell de ezzel a megoldással csak1 szer szakadt meg 10 fülesből
2019. jan. 7. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!