SOS. Megbuheráltál a routert?
Figyelt kérdés
Nem tudtam megcsinálni a routert ezért felhívtam t-home-ot
ott először elkérték az azonosítót és a jelszót. Megadtam nekik. Közölték, hogy 4000 forint lenne a segítségük. Ezért nem kértünk a segítségüket. Most az oldal, amin be lehetne állítani nem tölt be. Mit tehetnék?
2013. aug. 19. 20:12
2/7 A kérdező kommentje:
Az internet böngészőbe hiába ütem be az IP címet és hiába nyomom az Entert, nem jeleníti meg a beállításokat. Pedig csatlakozva vagyok a leírtak szerint. Eddig sikerült megjeleníteni a beállításokat, de most nem.
2013. aug. 19. 21:16
3/7 anonim válasza:
Böngészőbe? Nem fent kellene beírni a címsorba?
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, sikerült beírni és megjeleníteni a 192.168.1.1-et. Username: admin és a Password is admin. Utána mit kell csinálni? Mert kb. eddig jutottam el.
2013. aug. 19. 22:29
5/7 anonim válasza:
a router használati utasitásába mindennek benne kell lenni :) de ha nincs akkor interneten beirod a router márkáját és megkeresed, hogy kell beállitani
6/7 anonim válasza:
start menü - futtatás - cmd, majd nyomsz egy entert. Felugrik egy parancssori ablak. Oda beirod, hogy "ipconfig". Magyar nyelv esetén "alapértelmezett átjáró", angol esetében "default gateway" néven fog megjelenni a router-beállitásokhoz szükséges IP.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!!:)
2013. aug. 21. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!