Olyan programot ismertek amiből lehet tudni hogy valaki letiltott MSN -en?
Figyelt kérdés
ha találtok olyan programot ami képes erre akkor a használatát is írjátok le ..2009. okt. 28. 17:50
1/8 anonim válasza:
discovery.. azzal mindent látsz. azt is ha valaki rejtve van azt is hogy mikor lépett be stb.
2/8 anonim válasza:
a discovery sem mutat mindent meg...nekem volt régen minden bevolt jol állítva mégsem működött minden funkciója
3/8 anonim válasza:
a discovery is csak akkor tudja, hogy valaki rejtve van ha írnak neked. a letiltást is tudnia kéne, de nálam még nem tudta :S
4/8 A kérdező kommentje:
és hogyan látom?? magátol megmutaja vagy be kell álitanom valamit?
2009. okt. 28. 19:41
5/8 anonim válasza:
Én tudok nekd segíteni:9 de csak ha plus od van.
Figyelj: katt jobb sarok 2x az msn ikonra (bal klikk)
most bejött az msn. MostFel viszed az egered az X-gombhoz az X gomb alatt van 1 ilyen ecset az alaett ilyen borítékok.
A borítékok mellet van egy ilyen felkiáltójelvan benne ilyen 3 színü valami. Na arra bal klikk és rámész ho partnerlista karbantartó. NA ott meg tudok nézni a partner utolsó bejelentkezését illetve ho fennt vagy-e az msn -jén.
Remélem tudtam segíteni.
6/8 anonim válasza:
Bocs a helyesírási hibákért , sietnem kellett.
7/8 A kérdező kommentje:
nekem az uj msn van meg a 2009 rajta a msn dyscovery vel..ott ijen nincs..a dyscovery meg tudodmásom szerint csak azt mutatja meg hogy ki lép fel rejtve..
2009. okt. 31. 01:35
8/8 anonim válasza:
Javaslatom a következő: Keress egy ismerőst akinek szintén fent van az ismerősi listáján. Kérd meg, hogy szóljon neked az egyszerűség kedvéért szintén MSN-en, ha bejelentkezett a "keresett" személy. Ha ebben az esetben Te mégsem látod akkor szinte biztos, hogy letiltott.
Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!