Milyen játékot ajánlanátok?
Kötelező? Attól függ melyik évtizedre gondolsz. Cod-ot cod4 után el lehet felejteni (esetlet WaW a zombi mód miatt, meg egy-két embernek még az MW2 is bejött, de már az sem az igazi), NFS meg az utóbbi 5 évben szintén halott.
Amúgy a gép nem egy atomerőmű, így "kisebb" játékokat ajánlanék. Pl. LIMBO, 2D-s játék, de nagyon jó. Vagy Trine, meg egyéb indie játékok (amik ennek ellenére gyakran jobbak a multimillió dolláros játékoknál). Egyébként milyen stílusú játékok érdekelnének? Mert rengeteg van, és nem akarok több száz játékot felsorolni.
#1 vagyok. Gondoltam, hogy egy [cenzúrázva] le fogja szólni a kommentem, de pont ezért írtam. Küldetés teljesítve.
Kérdező: ne foglalkozz velük, a CoD-ot nem fogod megbánni.
Főképp akció / szimulátor játékok érdekelnek.
Köszönöm a választ #1 :D
Hogyne szólnám le. Hogyha én egy olyan kérdésre, hogy "ki a legjobb énekes" odaírom, hogy Justin Bieber, szerinted nem szóltak volna le? De, mivel hülye válasz. Cod régebbi részei tényleg jók, újak nagyon szarok. Bár kérdezőnek lehet jó lenne, mert nem valami tapasztalt a játékvilágban, nem játszott az összes részével, így nem tudja, hogy az utóbbi 5 évben 0 fejlődés tapasztalható a Cod-okon, és csak egy játéknak nem lenne rossz, de kötelezőtől akkor is messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!