Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tablet Nexus 7-et wifi nélkül...

Tablet Nexus 7-et wifi nélkül lehet használni?

Figyelt kérdés

Kezembe akadt egy ilyen tablet de sajna nem tudom hogyan kell használni :D bekapcsoltam és wifire akar csatlakozni mást nem is mutat. Wifi nélkül működik ez egyáltalán ? :D

és előre is sorry a hülye kérdésért :D

2013. aug. 13. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez csak wifis. [link]
2013. aug. 13. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Samsung például több változatban gyártja a tableteket, ha nincs benne 3G modem, akkor nem működik SIM kártyával. Ha telefonálni is akarsz bele, akkor 3G-set kell venned. Ezeket a mobilszolgáltatóknál lehet a legkönnyebben beszerezni.
2013. aug. 13. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezek 3G-sek:

[link]

2013. aug. 13. 16:07
 4/6 A kérdező kommentje:
ez milyen hülyeség már, nincs wifi semmilyen alkalmazást nem tudok használni... Nah mind1 úgy látszik kell vennem egy wifi-t ...
2013. aug. 13. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a válaszolók nem értik a kérdés (vagy én nem értem a kérdést). Ha nincs wifi ugyanúgy tudod használni, wifi az csak arra van, hogy netezhess, és letölthess alkalmazásokat. Leszeded netről az apk-t, telepíted és nem kell wifi. De wifi nélkül feleannyi értelme van egy akármilyen tabletnek, mint wifivel.
2013. aug. 13. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
WiFi csak az első aktiváláshoz kell!! Menj le egy McDonald’s-ba és aktiváld!
2013. aug. 14. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!