Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért van ez így? Mit lehet...

Miért van ez így? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A gépem tegnap egyik pillanatról a másikra a következőt csinálta: megfagyott a gép, nem mozgott az egér, majd 5 másodperc múlva a monitorról eltűnt minden, és úgy kezdett el villogni alul a bekapcsolást jelző kék csík, mintha készenléti állapotban lenne. És full fekete volt a kép. A gép zúgott tovább, és nem lehetett újraindítani csak az áram kihúzásával. Ezt tegnap háromszor is megcsinálta.

2013. aug. 12. 07:50
1 2
 1/12 anonim válasza:
Ez bármitől lehet.De most már jó?
2013. aug. 12. 09:49
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem xd

Most már olyan is van, hogy a windowsba sem tudok belépni LoL

Megakad és puff megint szar

Vírusirtózok, mint atom, folyamatosan vizsgáltatom a gépet, amikor éppen be tudok lépni. Pl. most

2013. aug. 12. 10:26
 3/12 anonim válasza:
Mennyire értesz a gép szereléséhez? Mert ez olyan problémának tűnik, hogy túlmelegszik és kikapcsol. Milyen gyakran szoktad takarítani? Le tudnád írni a géped teljes belső tartalmát?
2013. aug. 12. 15:41
 4/12 A kérdező kommentje:

Hu.

Hát én igazából tipikus felhasználó vagyok. Hol is kell szétcsavarozni? O.o

Lehet ki fogom nyitni a picikét. Nedves ronggyal vagy egyébbel kell takarítani? Porszívó esetleg?

AMD Phenom X4-esem van 3,2 gHZ egy mag. Akkor 3,25 gb ram, vmilyen asszem 1gb-s vidikártya meg egy viszonylag nagy teljesítményű ventillátor. Nem tudom hány wattos.

2013. aug. 12. 16:54
 5/12 anonim válasza:

Hát, ha komolyan gondoltad ezt a kérdést, hogy nedves ronggyal, akkor jobban jársz ha szerelőhöz viszed :D

Porszívó az oké, legfőképpen azt nézd meg, hogy a ventilátorok nincsenek-e eltömődve a kosztól :D

2013. aug. 12. 17:12
 6/12 A kérdező kommentje:

A dobbőröket is nedves ronggyal szoktam letörölni :D

Majd ma szétszedem körülnézek benne.

2013. aug. 12. 18:58
 7/12 anonim válasza:

kérdező: a dobbőrben nincs elektronika a PC pedig full az->az elektromos eszközök nem haverkodnak a vízzel :)

a porszívót is felejtsd el, mert ha leszippant egy-két jumpert(rövidzár érintkező: [link] akkor az már valószínűleg soha többé nem fog elindulni!!!

Én kis festőecsettel és fültisztítóval takarítom a gépem, de ha nem vagy biztos magadban, akkor mindenképp bízd szervizesre, mert lehet hogy más a probléma...

2013. aug. 12. 20:48
 8/12 anonim válasza:
ja és a sűrített levegőt se nagyon ajánlom, mert abban is vagy némi víz!!! :(
2013. aug. 12. 20:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Az érdekes, rendszergazda ismerősöm is porszívóval tisztította, csak ő most nem elérhető. Ecsettel nekiesek holnap. Remélem csak ennyi baja van, hogy mocskos. Jelenleg le vagyok égve, nem szeretnék több marék zsetont kifizetni vmi alaktrészért :D
2013. aug. 12. 21:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Megoldótott a probléma. Formázás és win7 kicsinálta a vírust.
2013. aug. 13. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!