Miért van ez így? Mit lehet tenni?
Nem xd
Most már olyan is van, hogy a windowsba sem tudok belépni LoL
Megakad és puff megint szar
Vírusirtózok, mint atom, folyamatosan vizsgáltatom a gépet, amikor éppen be tudok lépni. Pl. most
Hu.
Hát én igazából tipikus felhasználó vagyok. Hol is kell szétcsavarozni? O.o
Lehet ki fogom nyitni a picikét. Nedves ronggyal vagy egyébbel kell takarítani? Porszívó esetleg?
AMD Phenom X4-esem van 3,2 gHZ egy mag. Akkor 3,25 gb ram, vmilyen asszem 1gb-s vidikártya meg egy viszonylag nagy teljesítményű ventillátor. Nem tudom hány wattos.
Hát, ha komolyan gondoltad ezt a kérdést, hogy nedves ronggyal, akkor jobban jársz ha szerelőhöz viszed :D
Porszívó az oké, legfőképpen azt nézd meg, hogy a ventilátorok nincsenek-e eltömődve a kosztól :D
xĐ
A dobbőröket is nedves ronggyal szoktam letörölni :D
Majd ma szétszedem körülnézek benne.
kérdező: a dobbőrben nincs elektronika a PC pedig full az->az elektromos eszközök nem haverkodnak a vízzel :)
a porszívót is felejtsd el, mert ha leszippant egy-két jumpert(rövidzár érintkező: [link] akkor az már valószínűleg soha többé nem fog elindulni!!!
Én kis festőecsettel és fültisztítóval takarítom a gépem, de ha nem vagy biztos magadban, akkor mindenképp bízd szervizesre, mert lehet hogy más a probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!