Mi ez sárga bizgerát egy lakóépület tetején?
Érzésem szerint ez valami repüléssel kapcsolatos dolog lehet, ez az épület a tököli repülőtértől van kb. 1 km-re.
Ez nem világít, nem csinál látszólag semmit. Valószínűleg 89 előtt még működhetett amíg az oroszok is itt voltak Tökölön. A kémény falára felerősített kapcsolódobozba van ez a sárga kütyü bekötve, ezen a kapcsolódobozon összesen 9 vízmentes kapcsoló/gomb van 3-3-3 mindegyik oldalán kivéve az alsón ahol a kábelek bemennek.
Első vagyok. Kérdező, teljesen helyénvaló az elképzelésed, mert ez simán előfordulhat. De nekem pár dolog furi:
1. Az ELMŰ nagy szokása, hogy ami az övé, arra egy nagy ELMŰ matricát szokott rakni. Itt nincs ilyen.
2. Másik antenna nincs a közelben? Ilyen kis mérettel nem hiszem, hogy messzire "ellőné" a jelet.
3. Az én Wi-FI panelsugárzóim majdnem 3x akkorák mint ez. Pedig igyekeztem minél kisebbeket választani.
Esetleg a közös képviselőt nem tudod megkérdezni, hogy ez mi és miért van fent?:) Neki illik tudnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!