Felraktam a gépemre a windows 7 home premiumot csak nincs hang, tudom hogy le kell tölteni a hang drivert. De nem tudom hogy honnan és hogyan kell?
Figyelt kérdés
A gépem 64bites AMD Athlon 64(tm) X2 Duel Core Processor 3800+ 2,01 Ghz 1,50GB- os munkagép.2013. aug. 10. 20:15
1/7 anonim válasza:
Megállapítod a hangkártya pontos tipust pl. Aidával és a gyártótól leszeded a megfelelő drivert.
2/7 A kérdező kommentje:
high definition audio
2013. aug. 10. 21:47
3/7 A kérdező kommentje:
Többet nem tudok
2013. aug. 10. 21:48
4/7 anonim válasza:
Ez így olyan, mintha azt mondanád: Opel autóm van, kérek hozzá egy hengerfejtömítést.
Pontos tipust kell kiolvasni pl. Aidával, többször nem írom le :)
5/7 A kérdező kommentje:
High Definition Audio hangeszköz.Hely Internal High Definition Audio Bus. HDMI csatlakozó
2013. aug. 11. 10:30
6/7 A kérdező kommentje:
Microsoft
2013. aug. 11. 10:33
7/7 anonim válasza:
Hello!
Az alaplapod honlapján biztosan fel van tüntetve a hangkártyatípusa, innen már gyerekjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!