Milyen e-book readert vagy tabletet vegyek?
Amerikából szeretném hozatni kb. 120 dollárt szánnék rá.
A lényeg az lenne, hogy tudjak olvasni rajta, akár sötétben is. Valamilyen Kindle-re gondoltam, mivel az ismerőseimnek is az van.
Esetleg tablettre is gondoltam, filmek nézése miatt, nem tudom, hogy ilyen árban kapok-e.
Remélem Ti tájékozottabbak vagytok, mint én :p
Most ebook vagy tablet kell?
Ebookon filmet nem tudsz nézni, de olvasására ez a legjobb;
tableten is tudsz olvasni és filmet is nézhetsz.
Ebooknak vagy a Kindle Paperwhite vagy a NOOK SimpleTouch GlowLight. (ezekben van beépített világítás)
Ha tablet, akkor vagy az új Nexus 7 vagy az iPad mini.
E-book olvasóból szerintem is Kindle. Próbáltam Prestigio-t, kialakítása/minősége/frissítési sebessége/kezelhetősége meg se közelíti a Kindle-t.
iPad mini, ha olvasni- és filmet nézni is szeretnél. Kezelése, képernyőmérete ideális. Nem támogat minden video-formátumot mint a Nexus, AppStore-on keresni (venni) kell hozzá lejátszót.
Elsődlegesen olvasni szeretnék rajta.
De ha olyan árban vannak a tabletek, akkor a filmezést is átgondolom
Ha elsődleges az olvasás, akkor egyértelmű, hogy e-ink technológia! Iszonyatosan irritálja a szemet egy idő után a háttérvilágítás, s ezt persze nem a paperwhite háttérvilágítására értem, hanem a tabletek kijelzőjére. Nem jó rajta olvasni, aki azon olvas, az 1 óra múlva félredobja az olvasott könyvet, mert neki ez az olvasás, ha több órát akarsz rajta olvasni, akkor mindenképpen Kindle vagy NOOK. Egyébként ha már dodóban gondolkodsz s külföld, akkor a gar úgy sem érdekes, szóval akár Kínából is vehetsz tabletet, ha mégis a tablet mellett döntenél, s ha Kínából veszed, akkor ár/érték arányban úgy gondolom jobban megéri, mint az USA-ból.
Sőőőt azt is megteheted, hogy veszel mindkettőt, ha a pénztárcád engedi, hisz mindkettő elsősorban másra lett kitalálva, az más kérdés, hogy tableten is lehet e-bookot olvasni, de minek? Erre a célra az e-ink technológia lett kitalálva, nem az LCD.
Nem ismerem az amcsi árakat, de feltételezem ott sem lehet ennyi pénzért olyan tabletet kapni, ami megváltja a világot, szóval nálunk ennyiért a még nem ajánlottat kapod meg, Kínából pedig használhatót, de hogy ezt tudná überelni vagy legalább hasonlóan követni az USA, azt nem tudnám feltételezni róluk, hisz nem egy marok rizsért dolgoztatnak, s a törvényeket is betartják.
Köszönöm a választ.
Egy paperwhite -os Kindlet néztem 120 dollálért, ami ideális lenne.
De az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék Kinából olcsobban szerezni? Mivel Amerikából valaki hozná, tehát nem kellene szállítást fizetni. Míg Kínából? :-?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!