Nanning kérdése:
Nem régen feltöltettem a tinta patronokat a nyomtatómba, de nem adagolják a festéket. (A nyomtató fajtája Canon). Mit rontottam el? Írjatok!
Figyelt kérdés
Már mindent megpróbáltam szakember seítségét is kértem. Azt és úgy csináltam ahogyan mondta, de minden hiába. Kérlek segítsetek !!!2013. aug. 7. 13:14
2/4 fúróferkó válasza:
Majdnem biztos,hogy beszáradt.Az én asztalomra is került ("hátha sikerül"alapon) egy canon i320,hiába áztatgattam 2 napig a nyomtató fejet,a kis kapillárisokba beszárad a tinta.Sajnálom,de darabokra szedem,van benne néhány tengely,léptetőmotor,tápegység.
3/4 anonim válasza:
Én úgy tudok róla, hogy nincsen hogy beszáradjon. Barátom egy éve használta a nyomtatóját (szintúgy Canon) és évre rá is tudott szépen nyomtatni.
4/4 anonim válasza:
Ja igen, nézd meg, hogy a patronoknál mikor behelyezted a készülékbe, hogy volt egy kis csík amit le kell róla húzni (azt húzd le róla és úgy tedd be a helyére, és kell kattanjon egyet mikor rácsukod a tintatartó tetjét. Ha ezután se működik, akkor vidd el oda ahonnan vetted és reklamálj nyugodtan ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!