Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi okozhatja? 3D-s programok...

Mi okozhatja? 3D-s programok (pl Google Earth, játékok) elindítása után nem sokkal lefagy a PC, úgy hogy a képernyőn vízszintes színes csíkok jelennek meg. Csak újraindítással oldható meg.

Figyelt kérdés
Szóval... ez a probléma nem mindig állt fenn csak az utóbbi időben. Most már nem tudok google earth-öt, se 3d-s játékokat használni. Amit találtam, az az, hogy okozhatja elromlott videókártya, illetve a képernyő meghibásodása vagy akár a kábel, ami a monitort a géphez köti. És tényleg megfigyeltem, hogy az összekötő kábellel probléma lehet, mert akárhányszor hozzáérek a lábammal a képernyő színei enyhén torzulnak, aztán újra megbökdösöm és végül visszaállnak a színek, szóval erre erősen gyanakszom. Ugyanakkor mivel a lefagyás a csíkokkal csak olyan programoknál jelentkezik, amik erősen 3d-s terűek, ezért elképzelhető, hogy a videókártya elhasználódott és már nem bírja elfuttatni ezeket. Napokban igyekszem egy új monitorral/kábellel próbálkozni...

2013. aug. 7. 12:43
 1/1 Secret men válasza:
Ennek sajnos befellegzett. Add el a számítógépet és vegyél Acer laptopot HD képernyővel.Én tapasztalatból tudom. :-)
2013. aug. 8. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!