Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Geocachingelők figyelem! Ti...

Geocachingelők figyelem! Ti milyen GPS használtok? Mi vettünk egyet direkt erre a célra, kocsiba való Navigon, de annyira hamar lemerül az aksija, hogy egyáltalán nem lehet geocachingre használni.

Figyelt kérdés
Vagy ehhez valami spéci dolgot ajánlanak?
2009. okt. 26. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát mennyi az az annyira hamar? Én az iPhone-om használom erre a célra, pár órás útnál a gps program végig fut, de a képernyő csak akkor megy, ha megnézem merre menjünk tovább, vagy a végén amikor már nagyon közel vagyunk. Tekintve, hogy minden készülék más, neked is csak azt tudom ajánlani, hogy csak akkor működjön amikor szükséges, ne folyamatosan. Hibás is lehet, ha hamar lemerül, persze mondom ez relatív.
2009. okt. 26. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekünk egy Mio A501-esünk van! Ez egy PDA, melyen telepítve van az iGO8 (autós navigálás) és egy Navitel szoftver (gyalogtúra útvonalak, ösvények és jelzések), melyek segítsége nélkül nem menne zavartalanul a kesselés.

A Mio akkuja 4 óra teljes körű navigációt bír, ami teljes hangerőn, és hangnavigációval értendő; de sokszor nem elegendő a 4 óra, ezért átállítottam a készüléket! Fényerejét minimálisra vettem, képernyőt kikapcsolva tartom addig, míg nem használom az eszközt, valamint a GPS pozicionálást is inaktívba teszem képernyő kikapcsolás mellett. Így a 4 óra navigáció 10 órára felmegy, ami azért jelentős változás. Autóba való használatkor pedig szivargyújtóra teszem és tölt; de általában 2 pont között is szoktam tölteni!

A geocachingre a legmegfelelőbb eszközök a hordozhat, windows mobile op.rendszerrel ellátott PDA eszközök, melyet számos más dolgora is lehet használni (internet, jegyzetek, fotó készítése...stb.), míg az autós PNA-t csak autós navira, s a Navitel szoftver sem megy rá fel. n alapból nem kedvelem a PNA-t, nem jó vétel erre a célra!

2010. febr. 28. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem Garmin E-trex Legend van, cseppálló, ütésálló, két darab AA cerkával vígan elpöfög, akksival kell használni, úgy nem olyan drága.
2010. szept. 20. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!