Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mp4 vagy Mp3? Melyik a jobb?...

Mp4 vagy Mp3? Melyik a jobb? És miért?

Figyelt kérdés
Először is egy dolgot leszögeznék, hogy imádom a zenét. Viszont a telefonomat nem akarom azzal terhelni, hogy telerakom zenével. Gondolkodom az mp3 vagy mp4 beszerzésén. Ezzel kapcsolatban szeretnék ismereteket gyüjteni, mert én hülye vagyok az ilyenhez. Melyik a jobb? Hogy kell egyáltalán használni? És hogy kell rá zenét rakni? Mondom, tök hülye vagyok hozzá, a számítógéppel és a telefonnal jól bánok, de ilyennel még nem volt dolgom. Kérlek, minden okosságot osszatok meg velem! Előre is köszönöm a türelmes válaszolónak :)

2013. aug. 1. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Na..akkor segítek :)

Nekem tavalyig csak mp3 lejátszóm volt, tavaly nyáron kaptam egy mp4-et.

Mindkettőt USB kábellel kell a géphez csatlakoztatni, adnak hozzá, nyugi. Azt a részét tudhatod, ha telefonnal megy.

Mp3: csak zenét játszik le, semmi mást. Van aminek van kijelzője, van aminek nincs. Olcsóbb. Ha csak zenére kell, akkor szerintem ezt vegyél. Márkaügyileg én nem voltam sosem érzékeny, egy Well márkájúm volt, 6 évet simán bírt, akkor váltottam le, most az exemnél van, nem tudom mi van vele, működik-e még. Ez elemes volt, nem aksis!

Mp4: videó, zene, game, e-book. Drágább. Nekem ez kellett, mert 4 órás a kollégiumtól hazáig az út és egyedül jövök végig, a zenét meg unom egy idő után. Aksis!

2013. aug. 1. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:

Először is egymillárd köszönet a válaszért! Nem tudom, naggyából mennyi az árkülönbség, attól függ melyiket veszem meg. Valszeg az mp3at, mert nekem csak zenére kell.

Tehát ha jól értem, van egy zene, azt letöltöm netről a gépre, és a gépről a kábelen keresztül átküldöm az mp3ra. Oké. Ez menni fog.

Az hogy elemes vagy aksis nekem igazából édes mindegy :) Köszi, köszi és mégegyszer köszi!

Ja és még egy kérdés, amin én is röhögök, mert szentem alap, hogy van fülhallgató, de ugye van hozzá fülhallgató? xD

JA és mégegyszer köszi :)

2013. aug. 1. 21:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja és a telefonomra nem kábellel töltöttem fel, de szentem menni fog :) Bár, nálam semmi sem biztos
2013. aug. 1. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát éppen adnak, de.. én azokat utálom..nem jól szólnak, hamar tönkremennek. Gondolom a telefonodhoz van füles, azt átdughatod, szerintem ugyanaz a jack dugó. Vagy vegyél egy olcsóbb márkásat.
2013. aug. 1. 21:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké, hát majd meglátjuk, nem tudom legközelebb mikor kerülök be a városba, de majd megnézem. Köszi a segítségeg !
2013. aug. 2. 06:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké, hát majd meglátjuk, nem tudom legközelebb mikor kerülök be a városba, de majd megnézem. Köszi a segítséget !
2013. aug. 2. 06:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocs, kétszer küldtem el
2013. aug. 2. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!