Mit gondolsz az óraátállításról? Örülsz neki, vagy nem szereted?
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 14:35
11/16 anonim válasza:
De buta vagy :D Reggel ne félj.....akkor alszanak a bűnözők :D
És az se zavar hogy mondjuk hazaérsz 3 ra vagy 5 re és alig an világos?? :S :(
12/16 anonim válasza:
De reggel olyan kihalt minden... és olyan félelmetes... és van egy szakasz ahol nincs is lámpa és alig látok valamit... délután viszont szállnak még le páran úgy nem félek annyira :D
13/16 anonim válasza:
Szerintem hülyeség az egész. Mi a nyereség abban, hogy este egy órával hamarabb kapcsolod fel a villanyt? Reggel meg amúgysem világítasz egy órán keresztül, főleg ha nem hajnalban kelsz.
14/16 anonim válasza:
Hát én is passzolom... :D De reménykedjünk abban h nálunk okosabbak találták ki ezt az egészet xD
15/16 anonim válasza:
Mi a nyereség?? Megmondjam spróol az állam 5 milliárd forintot:D
Hát nem szuper?? Hogy EZEN spróolhatunk ennyit....értitek remélem mire gondolok....
16/16 anonim válasza:
Utálom, mivel nem szeretek és nem is nagyon tudok lámpafénynél tanulni, viszont az esti (8 órai) tanulás nekem kényelmesebb, és a kettő így télen összeegyeztethetetlen. (hű de hosszú ez a szó :D) Ja, és kelni sem a legfelderítőbb sötétben...szóval fujj, rühellem, adjunk be valami petíciót az eltörlésre jó? XD Egyébként a fölösleges kavarodás még csak rátesz egy lapáttal...-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!